ANINDA TEKLİF AL

Size özel teklif hazırlayabilmemiz için hizmetinizi berlirleyip formu eksiksiz doldurunuz...

  • 0 (212) 441-6800

    KaskoJet Nedir?

    Yazı Boyutu

    KaskoJet Nedir?

    Canınız gibi sevdiğiniz otomobilinizi(*) aşağıda belirtilen risklere karşı genişletilmiş kasko teminatları ile sigorta güvencesi altına alan, hasar onarımlarını özenle seçilmiş KaskoJet Servislerinde gidermeyi taahhüt eden, size aracınızın onarımı süresi boyunca yedek araç hizmeti sunan, verdiği onarım hizmetinin ömür boyu arkasında olan, standart Kasko ürününe göre daha uygun primli kasko çözümü olan KaskoJet Sigortası ile tanışmaya hazır mısınız? 


    (*) 4 kişi ve üzeri oturma yeri olan Kamyonet araçlarınız için de KaskoJet poliçesi satın alabilirsiniz.

    Hangi tür araçlar KaskoJet poliçesi satın alabilir?

    Yeni tescil veya yenilemeye konu olan Otomobil veya 3’ten fazla oturma yeri olan kamyonet araçlar için KaskoJet poliçesi düzenlenmektedir. Otomobil’den farklı olarak Kamyonet araçlar için yukarıda belirtilen bazı teminatlardan yararlanamaz. Bu teminatlar hakkında acentenizden bilgi alınız veya bilgilendirme formunuzu dikkatlice okuyunuz.

     

    Araç kasko değeri nedir? Nereden öğrenebilirim?

    Piyasadaki tüm araçların güncel kasko değer listesine www.tsb.org sayfasından ulaşabilirsiniz. Tüm Sigorta şirketleri kasko değer bilgilerine bu siteden ulaşarak kasko bedelinizi kendi risk kriterlerince değerlendirip kasko teklifini sunarlar.

     

    KaskoJet poliçesi muafiyetli bir kasko ürünü müdür?

     

    Hayır. KaskoJet ürününde teminat kapsamındaki kısmi bir hasar sırasında araç onarımlarının KaskoJet Servislerinde giderilmesi halinde muafiyet uygulanmaksızın aracınız onarılır. Ancak KaskoJet Servisleri dışında bir serviste onarım hizmeti almanız halinde oluşan hasar tutarının %20’si ödenecek tazminat tutarından indirilir yani hasarınız eksik ödenir. (bu husus deprem, sel su zararları gibi başkaca teminatlarda muafiyet seçimi yapılmamış ise geçerli olacaktır)

     

    Orijinal anahtarımı kaybettim. KaskoJet poliçesi zararımı karşılayacak mı?

     

    Kaybolan veya çalınan anahtarınız nedeniyle aracın güvenliğini sağlamak için yapacağınız anahtarın kopyalanması alarm ve immobilizerin yeniden kodlanması, komple kilit kontak setinin değiştirilmesi masrafları olay başı ve yıllık azami 2.000 TL limitle poliçe teminat kapsamında olacaktır.

     

    Aracımı otopark görevlisi/VALE ye teslim ettiğinde KaskoJet güvencesi sürüyor olacak mı?

     

    Otoparka veya valeye bir belge karşılığı teslim edilmiş aracın çalınması sonucu meydana gelecek hasarlar teminata kapsamında olacaktır. Ancak oluşan hasarın %85’i sigortacı; %15’i sigortalı tarafından karşılanmak üzere müşterek sigorta esasına göre zararınız tazmin edilecektir. Şayet rizikonun gerçekleştiği otoparkın zarar tutarını karşılayacak miktarda teminat içeren 3. Şahıs Mali Mesuliyet poliçesi varsa ve giriş-çıkışları kayıt altında tutulan bir vergi yükümlüsü olması halinde Sigortacı hasarın %100’ünü ödemeyi taahhüt eder.